Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen mimarida imal yazar, montaj ve tamir vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde tuzakıyoruz.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya değindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapıları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini sınırlı bir devran aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayan baplardır.

Olası bir felaketle katlaşıldığında mimarida kâin insanların dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi ciğerin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının münasip standartlara ve yönetmeliklere munis olup olmadığını tespit etmek karınin kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın merdivenleri bünyelırken enliliği konutlarda 80cm, topluma açık dokumalarda 120cm, erdemli katlı ofis binalarında 90cm ferahliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları çokliği 180cm’den azca olmamalıdır.

İhale hazırlığı, umumi pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize teklif verememekteyiz.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut ayrıksı bir evgin durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını eğlemek bileğildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı karşılamayan ya Yangın Merdiveni Kapısı da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı mimarilması gerekebilir. İşte hakeza durumlar mezuniyet özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

yangına karşı önlemlerin allıkınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda anlatım tamlanan noktalarda belli süre ısı ve alaz intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın Bapsı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanımını da tefhim etmek, nasıl davranılacağını ve panik halinde insanların kendini riziko teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece bol ise buna ilişkilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra hediye enseışını getirmektedir.

Report this wiki page