Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi ciğerin yangın kapısı son mertebe nazik bir öneme sahiptir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belli başlı bir ısıevet denli dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın dışarıya çıkmasını katkısızlayana kadar dayanması çok önemlidir.

Belirli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu hanek konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma etmek yüküm ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı rabıta otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olur.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Veriler kapıların belirli derecelere kadar dayanabildiğini gösterse bile bu tarz şeylerin cümlesi manevra ortamında kaydedildiği yürekin temel hayatta aynı özetları vermeyebilir.

Bitirme sayısı: Binaların kesme sayısı bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı konstrüksiyonlarda her katta bir adet ivedili çıkış kapısı belde almalıdır. Faziletli katlı strüktürlarda katlar arasındaki geçişlerde de baplar bulunabilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Eğer bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış bapsı adına bina kesilme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa sinekonstrüksiyonsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı daha buna ilişkilı olarak elan ucuz olmaktadır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak dunda durum meydan illere iş vermekteyiz.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince Yangın Kapısı Fiyatları belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir başkası bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yan merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page